Tuesday, August 16, 2011

colourful shawlace and GENIE

shawlace is back^^ as I said before.. making one for you would be nice, and customade by request is my pleasure:) this girl, Indah, want me to make her a colorful shawlace so she can mix and match easily with her wardrobe.
Indah's shawlace is the white one, and the grey is one DIY project I made for tabloid GENIE... hmm.. yes... yes... I'm on Genie^^ it's about 2 weeks ago... *proud^^ *blushing^^
good afternoon and happy holiday to every indonesian, happy celebrating our independence day tomorrow!

4 comments:

  1. howaaa...im so proud of you reee
    apa kabar kamuuuu :* cium peluk guling guling :D
    aku beneran pgn balikin aja dulu niii..bayar lo dulu yg kmrn...ntar kalo pesenan dah jd aku kasi tau dirimuu ya re yaaaaa...mint acc yaaah
    peluk rere kangen

    ReplyDelete
  2. hai mba regina, salam kenal ya.. ini aku ada award buat mbak, diambil ya..

    http://crafty-patty.blogspot.com/2011/09/kado-lebaran.html

    thx :)

    ReplyDelete
  3. Aduh udah lama gak main-2 ke sini (ke blog aku sendiri aja jarang, hehe... )... ternyata ada yg baru...

    Aku mau shawlacenya... lucu banget. Harganya berapa Regina? email ya... :)

    ReplyDelete
  4. hello there, nice blog you have! :D
    anyway aku lagi ada giveaway berhadiah opi nail polish dgn total hadiah lebih dari satu juta rupiah, join yahhh ^_^ thanks
    http://www.stellalee.net/2011/09/01/opi-giveaway-sponsored-by-duniakutek/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...