Monday, June 27, 2011

winner of june giveaway^^

as I've promised, today is june, 27th! and the giveaway winner is...... Belinda Regina, the myurbey girl! hey! u have the same name as mine, maybe that's why my son picked you! congratulation:)
and for those who don't win, there'll be other times... thankyu for all comments and anniversary wishes, it's a joy to read them all over n over, be still stick to your love one, happy monday! -xo-

9 comments:

  1. Woooowwwww.... Selamat Abel :D

    ReplyDelete
  2. waaaaa senenggg .... terima kasih mbak regina hiihih
    asikkk workshop ada teman baruuu :)

    dweedy makasi juga ihihih :*

    belinda -myurbey
    heart

    http://myurbey.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. email aku alamatmu ya Bel, biar bs dikirim:)

    ReplyDelete
  4. huwaaahh..how come i didnt know bout this!!!! uhuyyy curaaaaaaang....heueheue
    btw selamaaaaat yaaaaa, semoga burung cantiknya bs nyangsang dgn indah.....
    udah lama ga blog walking...what anniversary sih ...meluncur duluu ahh....
    selametin dulu deh buat anniversarynaaaa....

    ReplyDelete
  5. ehhhhh imellll, gue pikir lo emang ga tertarik dehhhh, huahahahahaha:p gue dah post link di fb koookkk!!! tapi emang ngga heboh2 amat siy, I wish bisa ketular sedikit kehebohan lo itu^^ you should know I need years to start this blog krn gue susah sekali menulis... nah apalagi social media... errghhh... need you to be my role model deh!:p

    ReplyDelete
  6. Salam kenal mba Regina,
    Ketemu blog ini waktu lagi blog walking. Aku suka design foto pin yang ini, pake software apa, boleh share ?
    thanks ya!
    Ratna

    ReplyDelete
  7. halow ratna, aku pakai photoshop, tapi untuk pinnya aku download dari google:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...